Antwerpen
Antwerpen
Antwerpen
Antwerpen
Antwerpen
Antwerpen
Antwerpen
Antwerpen
IAntwerpen
Feek Suites slide3
Feek Suites slide2
Feek Suites slide1

B&B: Feek suites

FEEK Suites is een Boutique B&B gevestigd in een van de mooiste historische gebouwen van Antwerpen, het voormalige Havenhuis. Gooi hier je anker uit voor het perfecte verblijf in Antwerpen.

Onze 4 ruime FEEK SUITES bevinden zich op 150 stappen van het MAS museum, het hipste deel van Antwerpen met een groeiend levendig restaurantgedeelte op kruipafstand. Om te winkelen liggen de Meir en de Grote Markt op slechts 10 tot 15 minuten lopen en de Universiteit Antwerpen ligt op slechts 750 meter van onze B&B.

Frederik en Sofie creëerden een comfortabele slaapervaring met 4 zeer ruime en exclusieve kamers. Deze open suites zijn voorzien van het designmeubilair van Frederik, privé-bubbelbaden, SMART-tv’s, gratis WiFi, Nespresso-koffie enz …

Tips & info

Antwerpen
 1. Het Droogdokkenpark

  Op zoek naar de perfecte rustplek tijdens jouw citytrip? Ga dan naar Droogdokkenpark. Door de unieke ligging aan de buitenbocht van de Schelde vormt het hele gebied een knooppunt tussen stad en haven, en laat het de twee werelden samenvloeien.

 2. De Sint-Annatunnel

  De Sint-Annatunnel, in de volksmond vooral bekend als de voetgangerstunnel, verbindt het centrum van Antwerpen met Linkeroever. De antieke roltrappen brengen je tot aan de start van een wandeling van 572 meter onder de Schelde door.

 3. Het Havenhuis

  Het nieuwste architectonische juweel van Antwerpen is het Havenhuis en zeker een bezoekje waard op jouw citytrip. Dit stijlvolle, historische gebouw is het nieuwe hoofdkantoor van het Havenbedrijf Antwerpen. Voor een uniek beleving over de haven kun je ook bij Portopolis aan de voet van het MAS. Met tablet & VR-bril in de hand kun je meer te weten komen over onze prachtige haven, een ervaring voor jong & oud.

  Het bezoek moet vooraf gereserveerd worden, maar is volledig gratis.

  Meer info & boekingen via https://www.portofantwerp.com/nl/ontdek-portopolis

 4. De Comic Wall -> stripmurenroute

  Zin in een unieke wandeling doorheen Antwerpen! Doe dan de stripmurenroute Muurvast en ontdek 13 stripmuren van Belgische striptekenaars doorheen Antwerpen. Je ziet er onder andere Jommeke, Suske en Wiske, Kiekeboe, Nero, …

 5. Flandria boottocht

  Wil je Antwerpen bezichtigen van op het water? Ontdek Antwerpen en zijn wereldhaven op een andere manier dankzij een rondvaart met de Flandria boot. Leer tijdens de tocht bij over de geschiedenis van Antwerpen als havenstad. Perfect om de benen even te laten rusten van al het wandelen doorheen de stad.

  De boottochten starten terug vanaf 1/7. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website www.flandria.nu

Hoe zich verplaatsen naar en in Antwerpen:

Antwerpen is eenvoudig bereikbaar, zowel met de auto als met de trein. Binnen de stad zijn er tal van mogelijkheden om je te verplaatsen.

Zo kan je verschillende tramlijnen nemen die je vlot doorheen Antwerpen vervoeren. Sportievelingen kunnen zich ook met de fiets verplaatsen. In Antwerpen heb je Blue Bikes waar je makkelijk een fiets van kan lenen. Naast de fiets zijn er ook een aantal steps die je kan huren zoals Circle, Lime en Birdy. Je kan ook uiteraard te voet de stad verkennen.